"Belediye zarar edecek!"

AK Partili Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Davut Gerigelmez, Akçaabat Belediyesi tarafından ilçe sahilinde hizmete sunulacak işletmelerde çay fiyatının 2 TL olarak belirlenmesiyle ilgili dikkat çeken açıklama yaptı.

"Belediye zarar edecek!"

Belediye Meclisinde konuşan Gerigelmez "Belediye tarafından kiraya verilenlerde personel çalıştırıyorlar. Zarar ettiklerini iddia ediyorlar. Ben de bir esnafım, çok kazandıklarına inanmıyorum. Belediyenin belirlediği fiyatlarla Belediyemiz bu işten bir miktar zarar edecek. Bu belli yani. Dahasını uygulamada göreceğiz." dedi.

Sahilde 2 TL olarak belirlenen çayın Yaylacık'taki Millet Bahçesi'nde aynı fiyata çekilmediğinin de altını çizen Gerigelmez "Orada çay satan esnafı da düşünmek zorundaydık." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 00:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan mutlu
Hasan mutlu - 2 ay Önce

Bunlar ne dediğini bilmiyorlar ama görünen o ki chp yine payanda oluyor

Ali Hocaoğlu
Ali Hocaoğlu - 2 ay Önce

Ülkenin her yerinde belediyeler tesislerinde yeme/ içme vb hizmetleri makul rakamlarda sunmaktadır. Ne hikmetse Akçaabat’ta bu tip hizmetler söz konusu olduğunda esnafa ayıp olur diye bir yaklaşım söz konusu

Ali Hocaoğlu
Ali Hocaoğlu - 2 ay Önce

Herkes bütçesine göre tercihde bulunabilir. Dar gelirli ailelerin çoluk çocuğuyla hoş vakit geçirebilecekleri uygun ortamların oluşturulması yerel yönetimlerin görevidir. Buna esnafın da karşı çıkacağını sanmıyorum. Hem kimse kimsenin rızkına engel olamaz. Rızkı lütfeden Allah

Ali Hocaoğlu
Ali Hocaoğlu - 2 ay Önce

Belediyenin varlık sebebi ayrım yapmadan bütün ilçe sakinlerine hizmet etmektir. Belediyeler kar amaçlı şirketler değildirler. İsim vermek istemiyorum ama şehrin merkezinde ailece cafe tarzı bir yere gitmek isteyenlerin gidebilecekleri toplam iki mekan var.

dost
dost - 2 ay Önce

Dürüst adam yalan konuşamıyor.

SIRADAKİ HABER