Yürüyüş Filistin için, dondurma İsrail için!

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 7 ay önce "Boykotta Biz de Varız" başlığıyla duyurduğu, Belediyeye ait tesislerde İsrail'e destek veren markaları satmayacağına dair iddiasını sürdüremedi. Bugün Gazze için yürüyüş düzenleyen Ekim'in bu yürüyüşteki tavrının da 7 ay sürüp sürmeyeceği ise bilinmiyor.

Yürüyüş Filistin için, dondurma İsrail için!

Akçaabat Yeni Haber gazetesinin manşetinde Nesrin Bayram imzasıyla yayımlanan haberde yer alan "Kendi Boykotunu Kendi Deldi" başlıklı haber, bugün Atatürk Parkı'nda başlayacak "Gazze İçin Yürüyoruz" başlıklı etkinliğin düzenlediği gün çarpıcı etki yarattı. Akçaabat Belediyesinin sahil parkında işlettiği tesiste boykot listesinde yer alan yabancı marka dondurma şirketinin ürünleri satılıyor.

Görenlere "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!" dedirten görüntü, Osman Nuri Ekim başkanlığındaki Akçaabat Belediyesinin tutumunun ne denli istikrarlı ve yerinde olduğunun sorgulanmasına sebebiyet veriyor. Henüz 7 ay önce, boykot furyasında yer alan Akçaabat Belediyesinin "sözde" hiçbir işletmesinde boykot listesindeki hiçbir ürünü satmayacağını açıklaması, Gazze için yürüyüş düzenlendiği günde suya düştü.

Kamuoyu, Osman Nuri Ekim başkanlığındaki Akçaabat Belediyesinin bu konuda açıklama yapmasını bekliyor.

İŞTE GAZETENİN O MANŞETİ

7 AY ÖNCE YAPILAN PAYLAŞIM

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 09:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan durna
hasan durna - 2 ay Önce

osman nuri ekim herşeyi bilen bir ulvi şahsiyettir. o yaptıysa doğrudur. Allahtan dah üst bir makamda değil. yoksa.....

Cengiz han
Cengiz han - 2 ay Önce

Savaşı hiç bir zaman desteklemiyor uz zulme her zaman karşıyız fakat Algida Türkiye'de uretilen bir dondurma markasıdır Türkiye'de iki tane fabrikası vardır İngiltere ve Hollanda ortak kuruluşu unileverin markasıdır 90 yılı aşkın Türkiye'de hizmet vermektedir İsrail'le ilişkisi de yoktur boykot yapan arkadaşlar iyice araştırsın bence kullandıkları telefonlar ne marka eminim hepsi Vestel marka telefon kullanıyordum..

SIRADAKİ HABER