Merkezî yatırımlarla övünüyor!

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 31 Mart seçimleri öncesinde belediye yatırımlarından ziyade merkezî yatırımlarla övünüyor.

Merkezî yatırımlarla övünüyor!

Sosyal medya hesabından "Bunu biliyor muydunuz?" ifadesiyle paylaşım yapan Ekim "İlçemize kazandırdığımız Yeni SGK Hizmet Binası. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız tarafından Söğütlü Mahallesi Atletizm stadı karşısında uygun bir alana inşa edilen SGK Hizmet binası, burada halka hizmet veriyor. Şehir merkezinden taşınarak yeniden yapılan SGK Hizmet Binası, daha modern ve fonksiyonel şekilde inşa edildi. Bina, vatandaşların kolayca ulaşabileceği bir alanda konumlandırıldı." cümlelerine yer verdi.

Paylaşımın altında yorum yapan bir vatandaş ise Ekim'i "Bakanlığın devletin ödediği bir binanın belediyeyle ne alakası var? Belediye yapması gerekenleri yapmıyor da devletin yaptığı bir şeyle öne mi çıkacak? Önce belediye yapılması gerekenleri yapsın." yorumunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2024, 16:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan altuntaş
Serkan altuntaş - 2 ay Önce

Zaten cumhurbaşkanımızın aldığı oylar ile övünmüyor mu..!
Bunlar normal
Belediye binasına sandık koy gizli oylama yap osman nuri birinci çıkamaz, rakip kim olursa olsun…!

Muhalif
Muhalif @Serkan altuntaş - 1 ay Önce

Osman Nuri'nin yerinde Başkan siz olsaydınız da yine aynı şey olurdu. Muhaliflik Başkana değil AK Partiye. Gereksiz yere prim kasmaya gerek yok.

Bahadır Bilge
Bahadır Bilge - 2 ay Önce

Övünecek başka pek de bir hizmeti yok zaten. Ana arterde çukur, mahalle arasına bordür. Belediye önüne çift araçlık özel otopark, vatandaşa boş vaat. Ne yaptı ki ne anlatsın.

cemet king
cemet king - 2 ay Önce

bu haber yanlış çimeto da dağıtıyor. kum da .....

mehmet özdemir
mehmet özdemir - 2 ay Önce

Osman Başkan Erdoğanın partisinden aday olmasa okan koç kadar oy alamaz. malesef iktidar partisinin adayı olduğu için kazanıyor. kaybeden ise akçaabat oluyor. vizyon yoksa iktidarın yaptığı işlerle övünürsünüz.

Ahmet alşan
Ahmet alşan - 2 ay Önce

Belediyesi chp de olsaydı.ekrem başkan dünyanın desteğini verirdi.

ali osman altın
ali osman altın - 1 ay Önce

ak pardiliyim resule oy verdim osman nuri burnunda kıl aldırmıyor iyi de yaptım

SIRADAKİ HABER