Bir TİSKİ klasiği Söğütlü'de ana su borusu patladı.

Akçaabat'ın Söğütlü Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Sokak'tan geçen ana su hattında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.

Bir TİSKİ klasiği Söğütlü'de ana su borusu patladı.

Hattın patlayan bölümünden yükselen su, bir binanın bodrum katındaki daireye doldu. Yolda kısmen çökmeye neden olan patlama sırasında park halindeki iki araçta hasar meydana geldi.

Trabzon'da ana su hattı patladı

Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından su kesildi.

Trabzon'da ana su hattı patladı

Evini su basan Behzad Ahmadi ve yakınları, suyu tahliye etmeye çalıştı.

Ahmadi, patlama sesi duyduğunu belirterek, "O sırada evdeydim. Çok korktuk. Hemen arabayı buradan kaldırdım. Arabam gitti, bütün evim gitti, her şeyimiz gitti." dedi.

Trabzon'da ana su hattı patladı

Bina sakinlerinden Mehmet Usta ise olay sırasında evde olduğunu ancak patlamanın sesini duymadığını ifade ederek, "Beni aradılar, aşağıya indim. Baktım buraları su basmış, elektrik panosuna gidip elektriği kestim." diye konuştu.

Trabzon'da ana su hattı patladı

Ekipler, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.
Tiski'nin Akçaabat içerisinde ki mevcut ana hattıda eskimiş durumda değişmesi gerekiyor. Ne zaman değişeceği bilinmiyor. Bu patlamalar Akçaabat merkezde de olabilir . 2014 Büyükşehir Belediyesinden sonra Tiski'nin Akçaabat yatırımlarının azaldığı kamuoyunda sık sık gündeme geliyor. Hali hazırda Akçaabatta bir çok mahallede şebeke suyu bulunmuyor. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER