Herkese mavi boncuk

Herkese mavi boncuk

MHP’de siyaset yaparken 2019 yerel seçimleri öncesinde Ak Partiye geçen ve aday adayı olan Eski Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, bir hafta içinde hem MHP’lilerle hem İyi Partililerle fotoğraf verdi.

2014’te de MHP’nin Akçaabat Belediyesine aday gösterdiği Gedikli, Ak Partideki konuşmasında eski partisinin adını zikretmeyerek “farklı bir parti” demişti. O dönemden sonra Ak Parti dışında ismi farklı bir partide geçmeyen Gedikli, Türkiye’nin genel seçimlere hazırlandığı süreçte ortaya çıktı.

Önce İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır’la fotoğraf veren Gedikli, ardından dünkü MHP Akçaabat İlçe Başkanlığının ilçede düzenlediği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısında görüldü.

Gedikli’nin bu temaslarının seçimde bir adaylık sinyali olup olmadığı bilinmezken akıllara “Herkese mavi boncuk mu dağıtıyor?” sorusu geldi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak saçlı
Ak saçlı - 2 yıl Önce

Metin Başkan ne hallere düştün. Sen ki Söğütlü de tüm yanlış işlerine rağmen Şefik Başkana alternatif olmuştun. Önce Devlet Bahçeliyi meth ederdin. Sonra Meral Hanımın Mhp içinde ki ekibinden olduğunu söyledin. İyi partiye tam gececekken Koray Bey erken davrandı . Sizi istemedi. Sonra Mhp nin adayı olmak için mekiklere başladın. Ortak aday çıkarılacak denince apar topar Ak Partiye 15 temmuz ruhu ile geçtin. Pardon saraydan Kalın istemişti seni. Sözde vermişti . Ak Partiye zar zor girip aday adaylığı açıklaması yaptın. Şimdi Başka bir parti dediğin MHp nin programındasın. Bu arada İyi partulede srayı iyi tutmak istiyorsun ki es kaza değişiklik olursa manevra yapıp oraya gecekesin.
Ne gerek vardı bunlara,
Namaz kıldıran, lider kişiliği olan, Söğütlünün mimarı olarak Mhp akçaabata öncülük etseydin. Güzel bir ilçe başkanı koysaydın. Seçimde o ankara bağlantılarını kullansaydın safık bir Mhp li olarak . Devlet Bey veya yetkililer bir çok yerde olduğu gibi deseydi Akçaabat Mhpnin olacak . Diğer ilçeler size kalsın. Zsten birinirine girmiş bir Ak Parti teşkilatı var. Belki bir sonraki seçim büyükşehir Başkanı olurdun. Ama sende vizyonsuz çıktın. Şimdi savrul dur.

Mustafa Samed Okan
Mustafa Samed Okan - 2 yıl Önce

MİLLİYETÇİ HAREKET GARİPLERE KURTULUŞ VE CENNET,ZENGİNLERE MERDİVEN VE CEHENNEMDİR.

Akçaabatlı
Akçaabatlı - 2 yıl Önce

Emin Zurnacıyı geçtin. Bu İş Haydar Hocanın Partisine doğru gidiyor.

Bozkurt
Bozkurt - 2 yıl Önce

Emin zurnacı dediğiniz fırıldak kim ?

MHP
MHP - 2 yıl Önce

Dönem, dönem Değişik ve değişken onlar hiçbir zaman Milliyetçi Hareket Partili olamamıştır...

SIRADAKİ HABER