Hastaneye hülle yoluyla otopark!

Akçaabat ilçesinde birçok kez el değiştiren ve şu anda geçici olarak hizmet vermeyen sağlık kurumuyla ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı.

Hastaneye hülle yoluyla otopark!

Hastanenin yapı ruhsatına aykırı tadilat ve ekleme yaptığı yönünde iddilar ileri sürülürken projede değişiklik yapıldığı ve yapılan değişiklikleri Akçaabat Belediyesine onaylatmaya çalıştığı iddia edildi.

İddialara göre hastane, mevcut otoparkını mevcut binasına katarken zorunlu olarak bulunması gereken otoparkı için bir alanı kiraladı. Bu kiralama yönteminin “tamamen” projeyi yerel yönetimlerden geçirmeye dönük olduğu öne sürüldü.

Akça TV’nin konuyla ilgili görüştüğü yerel yönetimlerle ilgili uzman isimler, kiralama usulüyle belirlenen otopark alanının yerel yönetimlerden alınan izin sonrası yarın öbür gün elinden çıkabileceği ihtimalini değerlendirdi.

BELEDİYEYE BASKI İDDİASI

İddialar bunlarla da sınırlı değil… Akça TV’ye ulaşan iddialara göre Akçaabat Belediyesinden projeyi geçirmek isteyen hastane yönetiminin çeşitli girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Konunun önce İmar Komisyonunda ele alınacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Bu arada AKP’li bir belediye meclis üyesinin hastanenin ortakları arasında olduğu da dikkat çekilen konulardan biri…

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER