Muhtarlar dertli

Akçaabat Kaymakamlığı tarafından organize edilen yeni yılın ilk Muhtarlar Toplantısı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Muhtarlar dertli

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’in başkanlığında ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de hazır bulundu.

Toplantıya katılan az sayıda muhtarın dile getirdikleri sorunların ilk sırasında su ve elektrikle ilgili sorunlar yer alırken taşımalı eğitimle ilgili sıkıntılar da çokça dile getirildi.

Acısu’da su faturalarının yanlış yazıldığı, Aydınköy’de sudan zehirlenmeler olduğu, Yıldızlı’da ödenmeyen faturalar nedeniyle anında suların kesildiği, Uçarsu’da ekstra su gözelerinin açılması gerektiği muhtarlar tarafından ifade edilirken, Uçarsu’da elektrik direklerinin eğildiği ve yüksek gerilim hattının ağaçlara bağlandığı, Osmanbaba’da caminin lambalarının yanmadığı muhtarlar tarafından zikredildi.

Tatlısu’da anaokulu için servis bulunmadığı, Uçarsu’da kapanan okulun ne zaman değerlendirileceği, Çilekli’de taşımalı eğitim sürücülerinin süratli araç kullandıkları, Çamlıca’da taşımalı eğitimde öğrencilerin 2 saate yakın servis bekledikleri de muhtarlar tarafından ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2023, 00:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER