Emniyet konteynere atıldı

Emniyet konteynere atıldı

Akçaabat’ta kısıtlı imkânlarda hizmet veren Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü binası boşaltıldı. Yapılan analizler neticesinde binanın sakat olduğu ve boşaltılmasına karar verildi. Ancak binanın geçici olarak ilçe sahilindeki konteynerlere taşınması tartışmalara neden oldu. Emniyet Teşkilatının 177 yıllık tarihine atıf yapılarak “Yakışan bu muydu? Alternatif bir yer bulunamaz mıydı?” yorumları yapıldı.

Öte yandan İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır da konuyla ilgili açıklama yaptı. Mısır “20 yıllık iktidarın Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü! Gözaltına alınan sanıkların dahi nezarethanesi olmayan, Akçaabat 'a reva görülen muhteşem mimari.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak saçlı
Ak saçlı - 2 yıl Önce

Bu gibi durumlarda İyi Parti ve Chp Ve diğer muhalefet partileri neden olay yerinde ortak basın açıklaması yapmıyor. Bu nasıl muhalefet sokakta olmayan muhalefet ilçeyi yönetemeyen oyalayan iktidardan çok daha tehlikeli. İşte dizayn edilmiş muhalefet budur. Güya bir şey dedi.
Doğalgaz geçikti. Muhalefetten Ses yok .
Yol bitmiyor. Bir tek Chp olay yerinden 15 kişiyle açıklma yaptı. Basını çağırmadı. Spor tesisleri yıkıldı. Ses yok . Bu gidişle Ak Partiye Akçaabatta bir şey olmaz.

SIRADAKİ HABER