Orta ve Doğu Karadeniz'e kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, yarın için Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun ve Trabzon'da kuvvetli, Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kuzeyinde yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Orta ve Doğu Karadeniz'e kuvvetli yağış uyarısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi seçilen Tuncay Demirci, partisinin gerçekleştirdiği Akçaabat İlçe Kongresi’nin hemen ardından yaptığı açıklamada CHP üyeliğini geçici olarak sonlandırdığını duyurmuştu. Tuncay Demirci, bugün gerçekleştirilen CHP Trabzon İl Kongresi’nden sonra da bir açıklama yaparak CHP üyeliğinden sonsuza kadar ayrıldığını söyledi.

Eski Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak’ın CHP İl Başkanı seçilmesinin hemen ardından sosyal medya hesabından “Kaybeden yine Halk Partisi olmuştur.” Açıklamasını yapan Tuncay Demirci, bu açıklamasından 10 dakika sonra da şu paylaşımda bulundu:

“Geçici olarak sonlandırmış olduğum Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden sonsuza kadar ayrılıyorum. Bundan sonra adımı kavmiyetçilerle, mahallecilerle ve kendi menfaatleri için adam satanlarla yan yana göremeyeceksiniz. Bu zaman zarfında kırmış olduğum her kim varsa hepsinden özür diliyorum. Haklarını helal etsinler.”

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER