Işıklar Derneğinden yoğun katılımlı iftar

Derneğin geniş katılımlı iftar sofrasında gündem, farklı siyasi partilerin aynı sofrada buluşması oldu. 

Işıklar Derneğinden yoğun katılımlı iftar

Akçaabat Işıklar Derneği, Akçaabat'ın adından söz ettiren mahalle derneklerinin başında yer alıyor. Derneğin geniş katılımlı iftar sofrasında gündem, farklı siyasi partilerin aynı sofrada buluşması oldu. 

Katılımcılar, iftar yemeğinin ardından uzun süren sohbetler eşliğinde bir araya geldiler ve birlikte çay içtiler. Program, gece geç saatlere kadar devam etti. 

Önceki dönem milletvekillerinden Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, İyi Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli ve Yeniden Refah Partisi Akçaabat Belediye Başkanı Resul Altın MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün, Belediye Encümeni ve Meclis Üyesi Melikşah Atasoy , Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Yücel Öztürk, Işıklar Eski Belediye Başkanı Alişan Bayram gibi Akçaabat'ın yerel siyasetinden önemli isimlerin katıldığı iftar programında, siyasi parti ilçe başkanları ve parti mensuplarıyla birlikte mahalle halkı da yer aldı.

Akçaabat Işıklar Derneği Başkanı Mutlu Aktaş, iftara gösterilen yoğun ilgi için teşekkürlerini ileterek, “Düzenlediğimiz iftar programımıza katılım gösteren herkese teşekkür ederiz. Kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin bir araya geldiği bu güzel etkinliğe destek veren herkese, dernek yönetim kurulu üyelerimize ve bizi onurlandıran herkese şükranlarımızı sunarız” dedi.

Bu tür etkinliklerin, mahallelerdeki dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdiği belirtilirken, katılımcılar ise bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, benzer organizasyonların devam etmesini dilediklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 23:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER