Hastaneye çeki düzen

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Kasım ayıyla birlikte aksaklıklarının çoğunu hallediyor.

Hastaneye çeki düzen

Bir süreden beri yaşanan olumsuzluklarla gündeme gelen Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Kasım ayıyla birlikte bu aksaklıkların çoğunu hallederek yeniden eski günlerde olduğu gibi bir bölge hastanesi hüviyetine kavuşmak için emin adımlarla ilerliyor.

Hastanenin tüm yönetim ekibi ve çalışanları bir aile olma öngörüsü ile kurumdan sağlık hizmeti alan vatandaşlara daha sağlıklı ve konforlu hizmet sunabilmek için canla başla hizmet vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda acil servisi günümüz ihtiyaçları da göz önüne alınarak daha iyi, daha modern ve ferah bir ortamda hizmet verebilmek amacı ile tadilatı yapılmasının ardından yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.

Hastane bünyesinde bulunan 2. seviye dahili yoğun bakım ve 2. seviye cerrahi yoğun bakım üniteleri çağın gerektirdiği teknik altyapı, ekipman ve personel takviyesi yapılarak yeniden düzenlenerek faaliyete geçirildi. Ayrıca 10 yataklı 3. seviye yoğun bakım ünitesinin de planlaması yapılarak ruhsatlandırma aşamasına gelindi. Bu yoğun bakım ünitesi çok yakın zamanda vatandaşların tedavi ihtiyaçları doğrultusunda, yetkin hekim ve sağlık çalışanları ile hizmet vermeye başlayacak.

Hastane bünyesinde yenileme ve tadilat faaliyetleri kapsamında diş poliklinikleri de yeniden düzenlenip, gerekli alt yapı ve teknik çalışmalar yapılarak daha ergonomik hale getirildi ve hastalara daha konforlu ve ferah ortamda tedavi olma imkânı oluşturuldu.

Tüm servis katlarındaki hasta odalarının bakım, onarım ve tadilat işleri aralıksız şekilde teknik ekipler tarafından takip edilen hastanede tespit edilen aksaklıklar ve arızalar giderilmekte, hastaların rahat ve konforu için canla başla mesai mefhumu gösterilmeksizin hizmet verilmekte.

Hastanenin mevcut tüm ısıtma ve soğutma sistemlerinin kışa hazırlık kapsamında bakım, onarım ve kontrolleri teknik ekipler tarafından yapılarak, sorunsuz bir şekilde hastaların ve çalışanların kullanımına sunuldu.

Hastane bünyesinde tüm kapalı alanlarda bulunan yangın algılama sistemi ve sensörlerinin bakım ve kontrolleri yetkili firma tarafından yapılarak hasta ve çalışanlarımızın güvenliğine yönelik tedbirler kapsamında gerekli çalışmalar tamamlandı.

Yeni atanan hekimlerle sağlık çalışanı kadrosu daha da güçlenen Haçkalı Baba Devlet Hastanesi daha iyi, daha kaliteli, daha verimli ve etkin sağlık hizmeti sunmaya devam gayretini sürdürüyor.

Hastanemiz Bebek Dostu  ve Anne Dostu unvanlı sertifikalı hastane ve sağlık hizmet kalitesi ile HIMSS 6 seviyesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Kaynak : Akçaabat Yeni haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER