Şehidimiz Trabzon'a geldi

Şehit Piyade Onbaşı İsmail Yazıcı'nın naaşı Trabzon'a getirildi.

Şehidimiz Trabzon'a geldi

Gümüşhaneli Hemşerimiz Şehit Piyade Onbaşı İsmail Yazıcı'nın naaşı memleketi Şiran'a götürülmek üzere Trabzon'a getirildi.

Trabzon Havalimanı'nda şehdimiz için karşılama programı düzenlenirken şehidin annesi Miyase Yazıcı eşi Seda Yazıcı'nın yanı sıra şehidin kardeşleri ile yakınları geldi

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, askeri erkan polisler belediye başkanları ve çeşitli kamu kurumlarının müdürleri alanda yerini aldı. 

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-4

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Gümüşhane Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Irak’ın kuzeyinde, Pençe-Kilit Hareket Bölgesi’nde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan hemşerimiz Piyade Onbaşı İsmail Yazıcı, 26 Aralık 2023 Salı günü (Yarın) Şiran Merkezde (Pazar Yeri) öğlen namazına mütakiben  kılınacak cenaze namazı sonrası Telme Köyü’nde toprağa verilecek.

Gümüşhaneli  Şehidimiz Piyade Onbaşı İsmail Yazıcı başta olma üzere tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

YENİ EVLİ VE EŞİ HAMİLEYDİ
Şehidin 4 ay önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu aynı zamanda 10 kardeşi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER